Korkealaatuiset lasiset suihkuseinät

Korkealaatuinen lasinen suihkuseinä sopii monenlaiseen tilaan

Meiltä löydät laadukkaat lasiset suihkuseinät ja valmistamme myös suihkutilakalusteet mittojen mukaan. Suihkutila kannattaa suunnitella huolellisesti, koska se on pitkäaikainen investointi, jonka tulee kestää päivittäistä käyttöä. Lasinen suihkuseinä avartaa tilaa ja tekee siitä valoisamman. Suihkuseinä suojaa kylpyhuoneen kalusteita vesiroiskeilta ja lasinen suihkuseinä on helppohoitoinen ja moderni vaihtoehto kylpyhuoneeseen.

Laajassa valikoimassamme on monenlaisia eri malleja, kokoja ja värivaihtoehtoja sekä kokonaan kehystettynä tai ylä- ja alareunasta kehystämättöminä saatavia suihkuseiniä. Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan sopivan suihkutilaratkaisun.

Meiltä löytyvät suihkuseinä mallistot ovat Oulanka, KL-Jet ja RST. Oulanka-mallistosta löytyy 11 eri suihkuseinämallia, joissa kaikissa lasina on 8 mm karkaistu turvalasi. Kaikki mallit ovat saatavilla seuraavissa väreissä: kirkas, harmaa, pronssi, etsattu (satiini), etsattu harmaa, etsattu pronssi ja etsattu Optiwhite. Malliston suihkuseinien vakiokorkeus on suihkuun asennettavissa malleissa 2000 mm ja kylpyammeen reunalle asennettavissa malleissa 1400 mm. Leveyden voi valita 550 mm - 2300 mm väliltä.

KL-Jet suihkuseiniä on saatavilla kahta eri mallia, molemmissa malleissa lasina on 6 mm karkaistu turvalasi. Mallien värivaihtoehdot ovat: kirkas, harmaa, pronssi, Crepi ja etsattu (satiini).

Koillismaan Lasi valmistaa kestäviä ja laadukkaita suihkutilakalusteita. Tuotteemme ovat testattuja ja CEmerkittyjä. Tuotteet tehdään mittojen mukaan. Olemme erikoistuneet seuraaviin tuotteisiin: suihkuseinät, suihkunurkkaukset, peililiukuovet, saunan väli- ja lasiseinät sekä saunan ovet.

Muut tuotteet

logo

Osoitteesta koillismaanlasi.fi löydät yrityksemme muut tuotteet ja palvelut:

  • Lasit ja peilit
  • Parvekkeiden ja terassien lasitus
  • Rullaverhot, kaihtimet ja verhokiskot
  • Olemme myös valtuutettu auton tuulilasien, sivulasien 
ja takalasien asennusliike. 

Suihkutilat

vesipisarat

Suihkutilakalusteita kuten suihkuseiniä, suihkunurkkauksia, liukuovia, saunan ovia ja kääntöseiniä. Lue lisää...

Peililiukuovet

peililiukuovi

KL-Pro peililiukuovilla saat juuri sinun sisustukseesi sopivat yksilölliset ratkaisut. Valittavanasi on useita eri profiileja ja levymateriaaleja. Peilit ja lasit ovat turvakalvoitettuja. Lue lisää...

logo Airotie 4 B, 93600 Kuusamo | Puh. 020 7562 350info@koillismaanlasi.fi | Palvelemme ma-to klo 8 - 17 pe 8 - 15 FB FindUsOnFacebook-100