Lasinen suihkuseinä

Nykyajan koteihin kaivataan käytännöllisyyden lisäksi myös tyyliä, eikä kylpyhuone ole poikkeus. Hyvin suunniteltu ja kaunis kylpyhuone huokuu raikkautta, puhtautta ja rentoutumista koko perheelle. Jos kaipaat ainutkertaista suihkunautintoa uuteen kotiin tai remonttikohteeseen, olet saapunut oikeaan paikkaan!

Lasinen suihkuseinä on moderni ja tyylikäs ratkaisu kylpyhuoneensa uudistamista suunnittelevalle. Lasi luo ainutkertaista tilan tunnetta, ja muuttaa tilan kuin tilan edullisesti ylelliseksi. Etsitpä sitten spatunnelmaa, tai käytännöllistä kylpyhuoneratkaisua lapsiperheeseen, on lasiseinä aina varma valinta.  

Valikoimastamme löytyy oikea suihkuseinä jokaiseen kylpyhuoneeseen. KL-Jet -suihkuseinän ilmava design on ylä- ja alareunasta kehystämätön. RST -suihkuseinä puolestaan on kokolasinen ja muotokieleltään pelkistetty valinta, jonka etuputki on harjattua RST-putkea. Saat laadukkaat suihkuseinämme myös mittatilaustyönä.

Erilaisten suihkuseinien lisäksi mallistoomme kuuluu myös erivärisiä sekä erilaisilla pinnoilla koristeltuja lasivaihtoehtoja. Chincilla ja Crepi hurmaavat teksturoidulla pinnallaan. Etsattu, Etsattu harmaa ja Etsattu pronssi ovat himmeää lasia kaipaavan elegantin läpikuultava valinta. Harmaa, Pronssi, Vihreä ja Sininen taas ovat tyylikästä kirkasta sävytettyä lasia, joka avaa tilan takaansa ja luo tilan tuntua ahtaampaankin saunaan tai kylpyhuoneeseen.

Lasinen suihkuseinä on paitsi ilo silmälle, myös helppo pitää siistinä. Sen puhdistukseen riittää lian ja tahrojen poisto normaalilla kylpyhuonetilojen pesuaineella tai vaihtoehtoisesti laimennetulla astianpesuaineella pyyhittynä yhdistettynä huolelliseen huuhteluun vedellä. Jos alueellasi on kova vesi, on suositeltavaa poistaa kalkkitahrat etikkapohjaisella pesuaineella tai laimennetulla etikalla. Lasiseinän kirkkautta ja siisteyttä on kuitenkin helppo ylläpitää, kun lasi kuivataan käytön jälkeen lastan avulla.

Suihkuseiniimme on saatavilla kaikki tarvittavat lisävarusteet, kuten sokkelitiivisteet, suihkuverhokaaret tai suihkuverhokaaret kattotuella, mutta ne näyttävät tyylikkäiltä ilmankin. Meiltä tilaaminen on helppoa, sillä toimitamme suihkuseiniämme ja muita suihkutilakalusteitamme myös valtakunnallisesti. Tavallisen suihkuseinän lisäksi valikoimaamme kuuluvat suihkun kääntöseinät, suihkunurkkaukset, ja suihkuliukuovet. Voit ottaa meihin yhteyttä, ja autamme Sinua valitsemaan juuri kotiisi sopivan suihkutilaratkaisun.

Muut tuotteet

logo

Osoitteesta koillismaanlasi.fi löydät yrityksemme muut tuotteet ja palvelut:

  • Lasit ja peilit
  • Parvekkeiden ja terassien lasitus
  • Rullaverhot, kaihtimet ja verhokiskot
  • Olemme myös valtuutettu auton tuulilasien, sivulasien 
ja takalasien asennusliike. 

Suihkutilat

vesipisarat

Suihkutilakalusteita kuten suihkuseiniä, suihkunurkkauksia, liukuovia, saunan ovia ja kääntöseiniä. Lue lisää...

Peililiukuovet

peililiukuovi

KL-Pro peililiukuovilla saat juuri sinun sisustukseesi sopivat yksilölliset ratkaisut. Valittavanasi on useita eri profiileja ja levymateriaaleja. Peilit ja lasit ovat turvakalvoitettuja. Lue lisää...

logo Airotie 4 B, 93600 Kuusamo | Puh. 020 7562 350info@koillismaanlasi.fi | Palvelemme ma-to klo 8 - 17 pe 8 - 15 FB FindUsOnFacebook-100